zaterdag 17 oktober 2015

E.L.F. Contour Palette : Review & Swatches

Hey,

Onlangs plaatste ik weer een mini bestelling op Beautyjoint, ondertussen mijn "go - to" beautywebshop geworden.




















Je ziet tegenwoordig tientallen contourpaletten passeren maar allemaal met een redelijk hoog prijskaartje. Ik had op youtube het contourpalette van Eyes Lips Face al gezien en besloot om het te bestellen. Maar, deze wordt helaas nog niet verkocht op de webshop van E.L.F. BelgiĆ«. Dus wendde ik me tot Beautyjoint. Dit palette wordt verkocht voor €6,60. 



























Ze hebben ook een bronzingpalette, blushpalette, foundationpalette en ambientpalette. Allemaal rond dezelfde prijs.

Op de website van E.L.F. verkopen ze wel het Blushpalette voor €6,80. Maar dit kan goedkoper uitkomen aangezien de verzendkosten een vast bedrag zijn en bij beautyjoint het verzendbedrag stijgt naarmate het aantal artikelen in je winkelmandje stijgt.
























Het palet bevat 4 kleuren. Een highlighter, een bananapowder, een bronzer en contourpoeder.  


De highlighter heeft een lichte glans voor een zeer natuurlijke glow. Perfect voor overdag.

De bananapowder is ideaal voor onder de ogen, om de concealer te fixeren. Het heeft een gele kleur, want we weten ondertussen al dat geel de blauwe kringen gaat neutraliseren.

Ook zit er een bronzer in het paletje. Deze is zeer warm van kleur. Uitstekend om die 'sun kissed' look na te bootsen die de zon ons geeft. 

En het belangrijkste is natuurlijk de contourpoeder. Deze heeft een donkerdere kleur dan de bronzer voornamelijk omdat contouren vooral gaat om het creĆ«ren van schaduwen. Deze heeft geen warme ondertoon maar eerder een koele. 


























Ik ben zeer tevreden met dit palet want als je kijkt naar de prijs/kwaliteit is dit een zeer gepigmenteerd product. Je kan ook de kleuren uit het palet klikken om op die manier je eigen palet samen te stellen. Wat zeer gemakkelijk is wanneer je gaat reizen, of hem gewoon graag bij je zitten hebt om touch ups te doen.

Hope you enjoyed en tot binnenkort :)

--Cheyenne--

Geen opmerkingen:

Een reactie posten